sâmbătă, octombrie 17, 2009

...fashionable and stylish: cardiganul ca piesa de rezistenta

Azi a fost o zi lunga. Am reusit sa pun la cale un "pictorial de fashion", vorba vine, de la setting, pana la stiling si modelling, am facut tot. Mai putin sa apas pe buton. Pentru asta l-am "corupt" pe logodnicul meu, care oscila intre un episod din Supernatural si micul meu proiect... Ideea mea este ca din cand in cand, mai des (sper), sa fac un asttfel de pictorial, ca exemplificare a modurilor in care poti folosi diferite elemente si articole de imbracaminte pentru a forma o tinuta sau chiar mai multe. Pentru azi am ales unul din articolele mele preferate de imbracaminte, si anume: cardiganul. Am utilizat o mare parte din cardiganele din dotare pentru a compune tinute diferite, de la casual la elegant, de la romantic la office.
Iata ce a iesit:
Look casual:
Toamna, un cardigan prinde foarte bine, pentru ca iti permite sa folosesti articole mai putin calduroase, precum rochite, tricouri, bluze subtiri etc. si sa creezi acel mult-ravnit efect de layering pe care probabil il tot vezi prin reviste. In plus, un cardigan lung, lasat deschis, iti va alungi silueta prin liniile verticale create.




Look elegant
In functie de materialul cardiganului, acesta poate transforma o LBD(Little Black Dress) intr-o tinuta eleganta.


Look romantic
Combinand cardiganul cu o rochita inflorata si o pereche de cizme pana la genunchi obtii un look actual de toamna, foarte stilish si romantic.



Look funky
Daca va plac combinatiile indraznete, cu culori aprise, cum imi plac si mie, poate incercati o astfel de combinatie. Nu uitati ca si salopetele sunt in mare voga toamna aceasta.



Look rock
Chiar daca negrul si tintele sunt in mare voga acum, nu inseamna ca acest look nu poate fi "indulcit" sau feminizat cu ajutorul unui cardigan colorat.



Look girlie
O combinatie indrazneata de culori poate fi foarte feminina si jucausa. Eu am adaugat, din exces de zel poate, si o brosa in forma de trandafir roz pentru a accentua caracterul jucaus al tinutei.



Look office
Daca mergeti la birou, puteti sa combinati cardiganul cu o camasa foarte feminina. Veti pastra aspectul office al tinutei si va veti simti si mai comfortabil, daca decideti sa nu purtati sacoul.



In concluzie, fiind prima incercare de acest gen, imi cer scuze pentru calitatea imaginilor, a modului de prezentare si pentru freza mea.. nu am mai stat sa o aranjez, desi acum imi dau seama ca merita efortul.. Fiti blande cu mine.. si sper ca am ajutat.

5 comentarii:

Camelcutza spunea...

mie mi se pare ca esti foarte draguta si cu freze "nearanjata" si oricum dupa parerea mea esti fotogenica,iar in orice poza,conteaza cel mai mult cum iti iese fata.eu de exemplu,in orice poza am niste cearcane imense,desi in realitate nu este asa

Ella Gheorghiu spunea...

Esti foarte frumoasa!imi plac look-urile casual si elegant cel mai mult...

Anonim spunea...

Tu esti o frumoasa, e normal sa te avantajeze orice ai pune pe tine. Arati superb in tinuta eleganta. ;)

Simina spunea...

Multumesc mult pentru aprecieri, inseamna enorm pentru mine si ma bucur ca va plac tinutele sau macar o parte din ele.. Voi scrie un post si despre diferitele tipuri de siluete si ce anume le avantajeaza sau dezavantajeaza. Va pup!

Silvia spunea...

eşti f frumoasă :) îmi plac la nebunie: look-ul girlie şi cel casual :)