duminică, octombrie 04, 2009

..me.

 Salut! Fiind prima mea postare, m-am gandit sa ma prezint, sa ma cunoasteti putin mai bine si sa va explic cam ce am de gand sa fac cu acest blog: despre ce voi vorbi, ce veti putea afla, invata etc. si sper ca ne vom imprieteni si sustine reciproc in cele ce urmeaza, daca toate merg bine si nu o dau in bara si.. nu o sa ma urati.. foarte tare :P.
Cum sa incep? Am 22 de ani going on 23, sunt studenta in anul 3 la design si am o pasiune care dureaza de un deceniu pentru moda si frumusete, pasiune pe care am transformat-o intr-un mod de viata si astfel am devenit stilist si make-up artist pentru mine, sora mea, prietenele si cunostintele mele. Acesta este si motivul pentru care m-am decis sa fac un pas curajos, cel putin din puctul meu de vedere, si sa scriu.. nu oriunde, ci pe internet, unde esti pasibil de comentarii si critici, dar unde, daca esti acceptat si placut, poti lega prietenii si poti chiar ajuta persoane sa isi gaseasca stilul, sa incerce lucruri noi, sa se iubeasca mai mult si sa fie admirata de cei din jur.
Pentru a face asta, m-am gandit sa ma folosesc de toate resursele de care dispun: voi scrie, bineinteles , pentru fiecare subiect, ce anume cred, cum fac, cum dreg ... si voi posta imagini cu desene de-ale mele in care exemplific tinutele sau fotografii efective cu acestea, cu machiaje si produse diferite pe care le voi discuta/critica. Voi incerca sa fac si filmulete in care voi prezenta diferite tinute, cum accesorizez, cum imi pun in evidenta silueta si voi explica modalitati diferite in care puteti sa va imbracati in asa fel incat sa va puneti in valoare calitatile si sa va ascundeti defectele, indiferent de forma corpului vostru.
La fel voi proceda si cu machiajul si cu sfaturile de ingrijire a corpului/tenului, cum puteti sa va faceti singure frumoase in comfortul casei voastre, ce masti sau alte tratamente se pot face din ce aveti prin casa sau din ingrediente necostisitoare si va promit sinceritate deplina. In caz ca aveti cereri pentru diferite subiecte, nu ezitati sa trimiteti un mesaj/ un comentariu si voi elabora subiectul cat de curand posibil. Timp avem.
Legat de mine, pot sa va spun ca pana nu demult eram, ca si forma a corpului, de tipologie para, in sensul ca am spatele destul de ingust si ma ingrasam in zona soldurilor. Am invatat sa ma imbrac corespunzator acestui tip de silueta, desi in sinea mea ravneam la silueta androgina a surorii mele, care putea purta tot ce era la moda, inclusiv preaiubitii skinny jeans, pe care in magazine ii probam degeaba, nu se potrivea nimic. Ce imi era bun la sold, nu era bun la talie sau coapse si invers. Sufeream. Asa ca am incetat sa ma iau dupa tot ce era in tendinte si am inceput sa caut haine care sa mi se potriveasca si sa ma avantajeze. De aproximativ 4 luni, am slabit 8-9 kg si am ajuns la forma pe care mi-am dorit-o. Am slabit sanatos si voi vorbi despre acest lucru intr-o postare viitoare, ideea e ca acum am o forma de clepsidra aproape ideala si am devenit mai curajoasa in tinutele pe care le port. Daca inainte purtam culori inchise, azi port culori vii, unele chiar intense, iubesc albastrul royal si roz-ul fuchsia. Nu imi cumpar haine din mall si nu ma jenez sa spun ca frecventez second-hand-urile din oras de unde imi gasesc absolut orice imi doresc si la adaptez pe toate la tendintele actuale. Veti vedea ca hainele mele nu arata ieftin absolut deloc. Am o baza de date din fashion, hairstyle and make-up de speriat. Si abia astept sa impartasesc toate aceste lucruri cu voi.
Pentru a pune "punctul pe i" si a incheia aceasta lunga descriere cu ceva esential, voi atasa cateva imagini cu mine si va imbratisez pe toate pana data viitoare. xoxo

6 comentarii:

SoSheSays spunea...

Bine ai venit pe blogger!
Esti frumoasa foc!!!
Am venit sa iti iau bannerul dar nu vad unde e...

Simina spunea...

e in dreapta paginii, acum nu stiu cum se procedeaza.. sa iti trimit codul?

ali spunea...

Bine ai venit! Suna interesant ce ai sa ne impartasesti...Astept urmatoarele postari. Mult succes!

SoSheSays spunea...

Da...trebuie sa dai si codul...mmm
lasa ca il iau eu cu sursa paginii!

Anonim spunea...

Imi place blogul tau. Imi permiti sa te adaug la blogroll?

Simina spunea...

sigur ca da, clarra, chiar te rog si multumesc.