miercuri, octombrie 07, 2009

...stylish:inspiratie online

Daca cititi articole pe internet sau din reviste ce trateaza tendintele actuale in moda, lookurile de pe podium si apoi va uitati la editorialele fashion in care un stilist isi pune imaginatia in miscare pentru a exprima suflul fashion actual - intr-o maniera destul de teatrala, de obicei - probabil ca aveti acel sentiment de incomoditate si o voce in cap care spune "nu pot sa port asa ceva" sau "e prea extravagant pentru mine" sau "astea nu se potrivesc cu corpul meu" etc. etc.
Va salvez eu! :P Am descoperit de cateva luni un site absolut genial in care se aduna look-uri foarte fashion-forward, in stiluri diferite, ale unor personalitati diferite, din colturi diferite ale lumii. Este o colectie fascinanta ce exprima moda, in adevaratul sens al cuvantului, moda strazii, moda tineretului de pe mapamond, din care daca nu cumva faci deja parte, te poti inspira de la femei cu acelasi simt estetic ca al tau sau cu o personalitate asemanatoare tie, din Germania, Franta, Singapore etc.  Le vei gasi negresit si vei putea spune "si eu pot sa port asta" sau "la combinatia asta nu m-am gandit" sau "ce bine se imbraca tipa asta cu corp ca al meu". Site-ul este http://lookbook.nu/ si il accesez zilnic. Mentionez ca toate look-urile uploadate sunt filtrate prin sita fashion si votate cu "imi place" sau "i like" de diferiti fashion people de pe site. Odata ce-ai prins ritmul modei, daca ai putin curaj, poti uploada si tu si poate te vedem pe site.. :)
Si acum, niste poze de pe lookbook ce le-am adunat in timp si care se potrivesc cu stilul meu actual:




2 comentarii:

SoSheSays spunea...

Ador stilul tau actual, combinatii clasice care nu arata insa deloc cuminte...highlight pe picioare, unul din putinele mele atuuri haha NICE!

Simina spunea...

Ha ha, asa e, incerc sa apreciez anii acestia, cat timp am 20 si ceva... O tinuta eleganta poate imbatrani daca nu are si un twist ce sa-i dea un aer tineresc. Peste vreo 10 ani sunt convinsa ca voi fi o copie a Victoriei Beckham :)).